Tapahtumakalenteri

Lauantai  25.5.2024Haukikisa Kalarannassa
Maanantai  10.6.2024 - Sunnuntai 16.6.2024Kalarannan viikko 24 on vapaana
Lauantai  14.9.2024Ahvenkilpailu Kalarannassa
Perjantai  27.9.2024 - Sunnuntai 29.9.2024Ahven- ja kuha reissu
Perjantai  27.9.2024 - Sunnuntai 29.9.2024Ahven- ja kuhareissu

 Vuosikokous 28.02.2024 klo 18.00

 Kokous pidetiin ilmoitettuna ajankohtana. Toimintakertomus ja tuloslaskelma hyväksyttiin (ylijäämäinen n. 500 euroa). Myönnettiin hallitukselle ja tilivelvollisille vastuuvapaus.

Kokousasioiden ulkopuolisessa yleiskeskustelussa todettiin Kalarantaan tarve sähköä säästävästä ruoan lämmitysratkaisusta ja hallituksen jäsenet hyväksyivät ostettavaksi isokokoisen Airfryerin. Tällä laitteella ruoanvalmistus ja -lämmitys sujuvat aiempaa tehokkaammin.

Airfryerin käyttäjiä muistutetaan, että laite on pestävä huolellisesti käytön jälkeen ja varottava rikkomasta astian Teflon- pintaa.

Vinkki: Paista valmiiksi maustetut kanaboxit ja kanankoivet tai possun- ja  naudanlihat kotona valmiiksi, niin Kalarannassa tarvitsee ainoastaan lämmittää  kypsät ruoat esim. Airfryerilla. Näin vältyt huomattavasti vähemmällä tiskaamisella alkeellisissa olosuhteissa...

------------------------------------------------------------------------

Kokousasiaa:

Yhtiökokouksen vuonna 2021 hyväksymä sääntömuutos on hyväksytty yhdistysrekisterissä, joten vuosikokouskutsu ja tiedotteet lähetetään sähköpostilla nille jäsenille, jotka ovat antaneet hyväksyntänsä sähköisestä lähettämisestä (säästetään postimaksuissa).  Ne, jotka eivät ole hyväksyntää vielä antaneet, saavat kutsunsa edelleen kirjeitse.

---------------------------------------------------------------------

Venemoottoriasiaa

Muutama vuosi sitten hankittu 20 hv:n perämoottorivene koeajettiin ja hyväksi todettiin. Käynnistyksessä on huomioitava, että rikastinvipu ei pysy auki- asennossa; se on pidettävä muutaman vedon ajan lukkotonkien avulla päällä. Jos ei silloin käynnisty, niin ota rikastin pois päältä. Nyt pitäisi käynnistyä. Veneen pohjatappi asennetaan peräpeiliin ulkopuolelta, katso kuva albumista...

 Kuva-albumissa: Vuosi 2022, pari kuvaa saavutuksista

 Kuva-albumissa: Vuosi 2023, talvikalastuskuvia (2 kpl)

  

 

.