Tapahtumakalenteri

Keskiviikko  30.1.2019 18:00TKEK Ry Hallituksen kokous
Lauantai  9.2.2019 9:00KERHON AVOIMET PILKKIMESTARUUSKILPAILUT

HALLITUKSEN KOKOUS KESKIVIIKKONA 30.01.2019.

KLO 18.00 PIHLAJAMÄEN NUORISOTALO MOREENITIE 2

ILMALÄMPÖPUMPPU-HAASTEKAMPANJA

Houtskarin Kalarannassa uusitaan pitkän "päivätyön" tehnyt, tekniikaltaan jo vanhentunut ja suorituskyvyltään heikentynyt ilmalämpöpumppu.

Hankinnan rahoittamiseksi aloitetaan jäsenistölle ja seuran ystäville suunnattu  haastekampanja. Tule mukaan sopivaksi katsomallasi summalla maksaen se seuran tilille:

Työväen Kala- ja Eräkerho ry FI03 5541 2840 0020 35.

Merkitse viestikohtaan "haastekampanja". Samalla voit haastaa tuntemiasi seuran jäseniä tai seuratoiminnan ystäviä haastekampanjaan sähköpostivietillä tai soittamalla heille.

Haastekampanjaan osallistuneiden nimet julkaistaan tässä osiossa. Jos et halua nimeäsi esille, ilmoita siitä taloudenhoitajalle. Haastekampanjaan ovat tähän mennessä osallistuneet

Sulo Tiainen, Matti Virtanen, Pentti Rytkönen,

Markku Jäppinen Valtteri Meronen, Markku Kurka,

Matti Ahokas, Markus Ahokas, Pirjo Tertsunen,

Kim Levander, Markku Kurka, Eija ja Tuomo Tuovinen

Hei, osallistuttuasi, kenet sinä haastat kampanjaan? Viesti jatkukoon!

MYYDÄÄN KALARANNASTA POISTETTAVA ARTEL- ILMALÄMPÖPUMPPU

Kalarannasta poistettava pumppu kyllä toimii vielä + asteiden puolella lämmityslaitteena ja kesällä erinomaisesti jäähdytyslaitteena. Ei sovellu pakkaskäyttöön (etelä- eurooppalaista mallia).Asennus ei vaadi asennuslupia, sisä- ja ulkoyksikkö samassa paketissa (ainoastaan kaksi ¤ 120 reikää seinään). Yhteydenotot puheenjohtajalle.

Pilkkivälineet myyntiin

Seuran jäsen Roope Alftan luopuu toisista pilkkivälineistään (toiset on mökillä) ja panee ne myyntiin: haalarit sopivaa kokoa 180 cm miehelle, taittovartinen pora, pilkkijakkara, pari vapaa, ruotsalaiset talvisaappaat kokoa 45, armeijan nahkasaappaat kokoa 45 - käyttämättömät, fileepuukko, tasapainoja, liukuesteet, monosukat, naskalit ja pelastusnaru.  Halvalla ja mieluusti yhdessä erässä. Tiedustelut ja tarjoukset uuden vuoden jälkeen, Roope Alftan 050-341 2170 tai robertalftan@gmail.com.

 


 

 

.